Catering 

 & event 

Under åren har vi fått förtroendet av flera företag och privatpersoner att leverera mat till alla möjliga tänkbara tillställningar. Våra samtliga enheter, både i Norrköping och i Linköping, har möjlighet att skräddarsy cateringen efter dina önskemål. Vi erbjuder dessutom utrymmen med fantastiska miljöer att arrendera för både utomhus- och inomhusevent. Kanske lämpar sig vårt nyrenoverade källarvalv i Linköping för mindre arrangemang - eller vår Social Club med utrymme för 200 personer i Norrköping? Varför inte styra upp årets sommarfest på vår Terrass? Vi har resurser för konferenser, produktlanseringar, heldagsfiranden, kick-offer, after-works, Bröllopsfester - you name it!

Skicka din förfrågan till

Norrköping: norrkoping@pappagrappa.se

Linköping: linkoping@pappagrappa.se 

Hör av dig så styr vi upp något tillsammans! 

Bröllop eller studentskiva?

Vi erbjuder catering både till privatpersoner och företag. Få hjälp med middagsbjudningen, studentfesten, pressreleasen, invigningen, bröllopet, företagseventet eller frukostmötet. Inget arrangemang är för litet eller för stort.

Vi erbjuder allt från mindre anti-pasto brickor, till större medelhavsbufféer med en mängd olika italienska charkuterier, ostar, sallader, inlagda grönsaker och andra delikatesser. Vårt utbud är flexibelt och vi har möjligheter att anpassa oss efter dina önskemål och preferenser. 

Ni bestämmer budget, väljer känsla och vi levererar!

Hör av dig så skräddarsyr vi din sammanstrålning.

Fixa årets sommarparty

på vår Terrass!

Arrendera vår Terrass och ställ till med årets sommarfest. Välkomna dina gäster med en champangebar, hyr in en DJ och släpp loss! 

Beer pong ?

På vår Terrass kan man styra upp mycket kul. Varför inte avsluta svensexan med BBQ, läskande drycker och beer pong?

Italiensk anti-pasto

Önskas småplock till födelsedagsfesten eller kanske som snacks till kick-off minglet? 

Medelhavsinspirerad

buffé

Beställ en härlig medelhavsinspirerad buffé med massor av kallskurna delikatesser, ostar, sallader, inlagda grönsaker och pastarätter. 

Andra alternativ?

Naturligtvis, vi är flexibla! 

Önskar ni hellre att all mat kommer direkt från någon av våra menyer på Matbaren, Terrassen, Pappa Grappa Linköping eller rentav från ÀNIMA? Vi skräddarsyr din tillställning!

Hör av dig till oss!

norrkoping (@) pappagrappa.se

Arrendera vår 

Social Club!

Vårt senaste tillskott - en nyrenoverad lokal på 200 kvadratmeter som ligger belägen mitt i centrala Norrköping, i anslutning till alla våra enheter. 

Vår "Social Club" går att arrenderas såväl morgon som kväll (fram till 01:00), har ett praktiskt beredningskök och bar där vår personal styr med mat och dryck. 

I lokalen finns bord, stolar, glas och porslin för 100-talet personer, men tar upp emot 200 personer i mingelform. 

Full A/V utrustning och WiFi som lämpar sig för presentationer, konferenser och för mindre filmvisningar.