30% avdrag

  Linköping 

2016 öppnade vi upp portarna till vår restaurang mitt i centrala Linköping och har sedan dess utvecklat en restaurangfilosofi, där vi vill skapa en avslappnad och okomplicerad sfär för såväl formella som informella möten. Pappa Grappa Linköping ska vara en naturlig träffpunkt för trevliga kvällsmiddagar. 

I vårt team finns stort engagemang och tillsammans arbetar vi ständigt med att utvecklas och inspireras, av varandra och av våra gäster. Maten är modern, med rena smaker och bakom varje rätt ligger mycket tanke. Som pricken över i:et så har vi en välfylld vinkällare som erbjuder er en smakrik och komplett upplevelse. 

Varmt välkomna till oss!

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Trip - Vit Circle
CWW-logo-1-300x40.png

Öppettider

 Mån - Lör

Kvällsöppet: 17:00 - sent

Hospitalstorget 1

582 27 Linköping

013 - 390 02 98

"Trevlig atmosfär, bra service och en matupplevelse utöver det vanliga"

"Trevligt bemötande, god trerättersmeny, ingen stress för ev nya kunder??! Vi kunde sitta länge. Pappa Grappa rekommenderas varmt!"

"Mycket bra upplevelse. Vi firade vår 1-åriga bröllopsdag och åt mycket gott. Trevlig tjej som serverade oss. Tack för visningen av vinkällaren. Vi bor i huset bredvid så vem vet... kanske vår kvarterskrog från och med nu?"

"Det här stället är mycket trevligt och mysigt och ligger vid ett litet torg. Menyn är inte så stor, men rätterna är fantastiskt goda. Alla i vårt sällskap var mycket nöjda. Själv tog jag tre ostron: ett serverat traditionellt, ett med en liten sorbetkula på ingefära, yuzu och chili samt ett friterat. Spännande! Till varmrätt blev det en ljuvlig rödingrätt som var intressant på flera sätt: något krispigt till, en hollandaise etc. Till kaffet tog jag deras kaffegodis som även det var gott. Det enda negativa var den långa väntetiden: vi väntade alldeles för länge på förrätt och varmrätt. Det kunde ha gått lite snabbare. Rekommenderas trots detta!"

"Vi bokade bord inför vår andra kväll i Linköping och vi blev inte besvikna. Den fantastiska pastan med tryffel, blomkål, rostade hasselnötter och pancetta var en av de godaste, kanske den godaste, pastan jag ätit. Och då reser jag årligen till Italien och äter gott. Till det ett glas barolo från Fontanafredda gjorde middagen till en fullpoängare. Tack till vår fina servitris och tack till köket för att vi fick receptet!"

1/2