PAPPA GRAPPA - DIN RESTAURANG I LINKöping

MATBAREN

Med smak av Italien

Restaurang, evenemang och drinkar

Ta med dina smaklökar till Italien

Mitt i pulserande Linköping hittar du Pappa Grappa, en genuin och avslappnad italienska restaurang som bjuder in till familjär gemenskap. Atmosfären är mysig och ombonad, färgrik och levande, vilket speglar den vibrerande känslan av det italienska livet.

Vårt hem ligger perfekt placerat i hjärtat av staden, vilket gör oss till en lättillgänglig tillflyktsort från stadens brus. På Pappa Grappa kan du ta en paus från vardagen, njuta av god mat och dricka, och känna att du har hittat en liten bit av Italien, rakt här i Linköping.

Välkommen till Pappa Grappa – där varje måltid är ett minne värt att bevara.

Restaurang Linköping - Pappa Grappa
Restaurang Linköping - Pappa Grappa
LINKÖPING

En italiensk restaurang i Linköping

På en charmig gata i hjärtat av Linköping finner ni restaurang Pappa Grappa, en oas med ljuvliga smaker upplevelser från Italien.
Det är inte bara en restaurang, det är en resa till Italien, en plats där smakerna av Italiens rika kulinariska arv möter en fantastisk atmosfär. 
Restaurang Pappa Grappa är mer än bara en plats att äta, det är en plats där råvarorna är hjärtat och där varje måltid blir en minnesvärd upplevelse vilket gör det till den bästa restaurangen i Linköping för hela familjen.

Vad som gör oss på Pappa Grappa så unikt är vårt engagemang för äkta italiensk matlagning. Varje råvara är noga utvald för att säkerställa att varje middag för er blir en fest för smaklökarna. Oavsett om det är den färska basilikan som känns som om den precis har skördats från en trädgård i Toscana eller de solmogna tomaterna som exploderar i en symfoni av smaker är råvarorna av högsta kvalitet.

Restaurang Pappa Grappa är verkligen en pärla i Linköping som bör upplevas av alla som älskar äkta italiensk mat och en fantastisk middagsupplevelse.

Gruppmeny

Vår Gruppmeny är för sällskap över tio personer. Vi önskar erat val av meny för hela sällskapet tre dagar innan ankomst, vi kan självklart anpassa menyn för vegetarianer & veganer. Mejla oss era val till info@pappagrappa.se. Meddela oss vid bokning om eventuella allergier.

3-rätters, 549.-
KÖTT
Antipasto misto G, L, N

Fina italienska charkuterier, ost och grönsaker

Saltimbocca M

Klassiker från Brescia: kalvkött med prosciutto crudo (lufttorkad italiensk skinka) och salvia i marsalasås, innehåller Fontina-os

Tiramisù G, L, Ä

Den italienska klassikern med savoiardikex, mascarpone, kaffe

3-rätters, 449.-
FISK
Bruschetta G

Grillat bröd med hackad tomat och färsk basilika

Tonno alla siciliana

Halstrad tonfisk med karamelliserad lök, oliver och kapris

Pannacotta L, M

Serveras med bärcoulis och färska bär

3-rätters, 399.-
VEGETARISK
Insalata caprese L, M

Sallad med buffelmozzarella, basilika och skivad tomat

Tortelloni di ricotta G, L, M

Tortelloni med ricotta, spenat, körsbärstomat och smör

Affogato al limone

Citronsorbet med citronlikör

Pappa Grappa Restaurang Linköping
Italiensk restaurang Norrköping
Kvalitet och balans
MIDDAGEN

Middag på Pappa Grappa ska vara mer än bara en middag; det ska vara en resa genom Italiens smaker och kulinariska traditioner. Från den första aptitretaren till den sista sötaktiga desserten, hos oss ska gästerna bli förtrollade av varje rätt som vi serverar. De doftande örterna, de kärleksfullt utformade pastarätterna och de krispiga pizzorna är alla en del av den fantastiska matupplevelsen. Till exempel gräddas pizzan i stenugn och vi använder enbart vällagrad parmesanost, för oss duger enbart det bästa råvarona.

Pappa Grappa har lyckats kombinera det bästa av Italien med den svenska gästfriheten. Varje besökare behandlas som en älskad gäst, och den omsorg och uppmärksamhet som läggs på varje måltid är beundransvärd. Att äta på Pappa Grappa är inte bara en kulinarisk njutning; det är en totalupplevelse som väcker alla sinnen och skapar minnen för livet.

Vi har givetvis också en barnvänlig meny för de allra minsta i familjen!

Pizza, pasta, bolognese eller lasagne är barnens val. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR
VI HJÄLPER DIG

Vår målsättning är att alltid ge dig bästa möjliga service. Oavsett om du har frågor om våra menyer, vill planera ett evenemang, eller kanske bara är nyfiken på en av våra ingredienser, tveka inte att kontakta oss. Vår kunniga och vänliga personal står redo att hjälpa dig med allt du behöver veta.

Vi ser fram emot att höra från dig!

E-post: linkoping@pappagrappa.se
Telefonnummer: 013 – 390 02 98
Adress: Hospitalsgränd 1,
582 27 Linköping

välkommen

Boka ett bord

Close
Close

Var vill du boka bord?