Social Club

Pappa Grappa Social Club är en eventlokal i centrala Norrköping där man kan boka och arrangera egna tillställningar, från små möten till stora fester. Lokalet rymmer upp till 150 personer med fullt utrustad bar och teknik, samt samarbetar med sina två kök, Matbaren och Ànima, för att skräddarsy en personlig och proffsig upplevelse.

Pappa grappa Norrköping
Där Minnen Skapas

Dyk in i den dynamiska atmosfären hos Pappa Grappa Social Club, en mångsidig och charmig lokal i centrala Norrköping, perfekt för dina unika evenemang och firanden. Låt oss skapa oförglömliga minnen tillsammans!

Pappa Grappa social Club

Välkommen till Pappa Grappa Social Club – en plats för unika tillställningar i hjärtat av Norrköping.

Beläget i den livfulla stadskärnan och med en intim atmosfär, erbjuder Social Club en lokal på cirka 200 kvadratmeter, utspritt över två välplanerade våningsplan. Omfamnad av det historiska Industrilandskapet och Strömparken, är vi den perfekta platsen för ditt evenemang – oavsett om det är ett storslaget bröllop, en livlig födelsedagsfest eller en känslosam minnesstund.

Med plats för över 150 gäster och anpassad för en mängd olika evenemangstyper, är Social Club mer än bara en lokal. Här finns en fullt utrustad bar, bekväma sittmöbler, porslin för alla tillfällen, ett professionellt ljudsystem och en projektor med tillhörande duk – allt du behöver för att göra ditt arrangemang komplett.

Vad som gör oss unika är vårt nära samarbete med våra två uppskattade kök i Matbaren och Ànima. De står redo att förse ditt evenemang med autentiska italienska rätter som ger dina gäster en kulinarisk upplevelse de sent kommer glömma.

Social Club kan hyras både dag- och kvällstid, varje dag fram till klockan 01:00. Vi är här för att hjälpa dig med all planering, och anpassar varje detalj efter dina önskemål och behov. Vår strävan är att överträffa dina förväntningar och skapa ett evenemang som ni kommer att tala om länge.

Välkommen till Pappa Grappa Social Club – låt oss skapa minnen tillsammans!

Kontakta oss

Close
Close

Var vill du boka bord?