Konferens Norrköping

I hjärtat av Norrköping, en stad rik på kultur och historia, strävar vi på Social Club efter att erbjuda en unik och minnesvärd plats för en konferens i Norrköping i form av vår välrenommerade lokal Social Club, en liten men väldigt unik konferensanläggning.

Kontakt: 
Malin Wisemark, event och konferensansvarig
malin@pappagrappa.se
070-923 03 43 

Pappa Grappa - Konferens Norrköping
LOKALEN

Med en atmosfär präglad av både modern elegans och historisk charm har denna plats blivit en oas för företag och organisationer som söker den perfekta ramen för sina konferensaktiviteter.

Konferenser spelar en avgörande roll i affärsvärlden och behovet av inspirerande miljöer underlättar för produktiva möten. 

I vår lokal Social Club har vi tagit detta i beaktning och har på så vis skapat en miljö som förenar funktion och estetik på ett harmoniskt sätt. Med moderna faciliteter och teknisk utrustning har vi skapat en plats där innovation och idéutbyte blomstrar.

UNIK KONFERENS I NORRKÖPING - SOCIAL CLUB PAPPA GRAPPA

En framstående aspekt av oss på Social Club i Norrköping är vår mångsidighet. Här finns utrymme för allt från medelstora konferenser och events med workshops till mindre möten och konferenser med teambuilding-aktiviteter eller varför inte er kommande Kick Off?! Kontakta oss om ni vill boka en kickoff i Norrköping, Östergötland och få mer information om våra program och lokal.

Flexibilitet på Social Club gör det möjligt för företag och organisationer att skräddarsy sin konferensupplevelse efter sina specifika behov hos oss. Oavsett om det handlar om en intensiv diskussion gällande affärsstrategi, en kreativ idéstormning, eller bara en kick off så kan vi på Social Club rymma det.

Kombinationen av modern design och historisk atmosfär skapar en unik konferensupplevelse hos oss. 

Det bevarade detaljerna från den ursprungliga byggnaden ger Social Club en egen karaktär och ger en skön kontrast till den moderna teknologin som är integrerad i lokalen.

Vi strävar alltid efter att erbjuda en varierad och kreativ matupplevelse

Att äta tillsammans har en förmåga att främja samarbete och öppenhet. På Pappa Grappas Social Club är maten mer än bara bränsle – den är en viktig del av er helhetsupplevelse som vi strävar efter att erbjuda alla våra gäster.

MAT OCH FIKA

Vi på Pappa Grappa Social Club i Norrköping vill inte att eran konferensupplevelse ska vara begränsad. Vi vill att alla konferensgäster ska få möjlighet att njuta av en kulinarisk matresa som engagerar både sinnet och själen.

För att säkerställa att deltagarna har den energi som behövs under en konferens och för att kunna ta sig an diskussioner och arbete, erbjuds en variation av mat alternativ som både tillfredsställer smaklökarna och ger näringsmässiga fördelar till konferensdeltagarna.

Våra kockar har satt ihop menyn på Social Club som är varierande och aptitretande. Den är också anpassad efter olika kostpreferenser och behov. Med alternativ för vegetariskt, vegansk, glutenfritt och andra specialkoster ser vi till att alla deltagare kan njuta av måltiderna utan kompromisser. Oavsett om det är en lätt lunch med färska sallader, eller smörgåsar till fikat så försöker vi att hålla deltagarna pigga under dagen. Till kvällen serverar vi en utsökt trerättersmiddag för att avsluta konferensen på bästa sätt. 

BAR

Förutom de praktiska aspekterna erbjuder Pappa Grappa även möjligheter för avkoppling och nätverkande. Den närbelägna baren och restaurangen gör det enkelt för deltagarna att fortsätta diskussioner och relationer i en mer avslappnad miljö efter konferensens slut. På så sätt blir Social Club inte bara en plats för arbete, utan även för att bygga och stärka relationer som kan vara till nytta på lång sikt.

I en värld där konferenser ofta kan kännas standardiserade och opersonliga, erbjuder Social Club på Pappa Grappa något helt annat. 

Varmt välkommen till oss med er konferens.

Ni hittar oss på Vattengränd 1

Kontakt: Malin Wisemark,
event och konferensansvarig
malin@pappagrappa.se 

Close
Close

Var vill du boka bord?